TOP 5 esküvői fotós helyszín

nov 10, 2022 | Esküvő

Közeledik az esküvő és még nem tudjátok hol legyen? Hol tudnak elkészülni a nagy napról álmaitok képei? Ebben a cikkben összegyűjtöttünk néhány tuti helyszínt nektek!

1. Pálma rendezvényház, Tata

A műemléki védettség alatt álló rendezvényház festői környezetben, az Európában méltán ismert Angolpark szívében helyezkedik el, amely Tata egyik nevezetes látnivalója. A bálterem eleganciáját a hatalmas üvegfelületek és belmagasság adják.


2. Öreg Tölgy Kastély-Fogadó, Pusztazámor

Vadregényes, természet közeli helyszín, akik egyszer ide látogatnak, biztosan elvarázsolódnak a hely mesebeli szépségétől.


3. Hotel President, Budapest

A Hotel President összesen 200 résztvevő befogadására képes termei tökéletes helyszínt kínálnak esküvők lebonyolításához.


4. Le Til Kúria, Biri

Vidéki meghittség és idill, pompás fényűzés és luxus, romantikus kültéri kápolna, modern elegancia és hipszteri játékosság egyaránt jellemzik a mesés Le Til Kúria monumentális épületének és varázslatos parkjának egyedi miliőjét.


5. Levendulás, Inárcs

Mesebeli vintage rendezvényhelyszín Budapest vonzáskörzetében, a fővárostól pár perc autóútra található Inárcson. A 250 fő befogadására alkalmas rendezvénytermét közel 6000 tő levendula veszi körül.

Még nincs meg az esküvői fotósod? Ebben a blog bejegyzésünkben arról írtunk, hogy miként érdemes kiválasztani a legjobb szakembert. Ha pedig bizonytalan vagy a döntésben, esetleg megnéznél még több portfóliót, vedd fel velünk a kapcsolatot! A több mint 100 fős profi fotósokból álló csapatunkban biztosan találunk olyat, aki passzol az elképzeléseitekhez.

Share This