40% nyári kedvezmény a Photon fotós, videós szolgáltatásaira

Rendelj fotózást, videózást vagy streamelést most 40% kedvezménnyel!

Kezdetét vette a Photon nyári akciója, aminek keretében 2022. július 12-31. között minden új megrendelésre 40% kedvezményt biztosítunk.*

Hogyan veheted igénybe azonnal a kedvezményt?

Rendelj most az oldalunkon bankkártyás fizetéssel megvásárolható szolgáltatásaink közül (rendezvény-, portré, tárgy/étel-, vagy ingatlanfotózás), fizetéskor váltsd be az akciós kuponkódot:

‘PhotonSummer’

A 40% kedvezmény a kupon beváltását követően a teljes projektdíj összegéből kerül levonásra.

Ajánlatkérés kedvezménnyel

Küldd el ajánlatkérésed a weboldalunkon elérhető űrlapok kitöltését követően (magánklinika fotózás, social media fotózás, streamelés, videózás), az akció időtartama alatt automatikusan jóváírjuk a kedvezményt ajánlatunkban!

 

Ajánlatkérés esetén a 40% kedvezményt 500.000 Ft projektösszegig tudjuk biztosítani, az 500.000 Ft-ot meghaladó ajánlatok esetében 10% kedvezményt adunk.

Jelenleg nincs szükséged fotós/videós tartalmakra?

Ne maradj le kedvezményes ajánlatunkról! Vásárolj Photon kreditet július 31-ig és váltsd be új megrendelésre 2022. december 31-ig! 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot a részletekkel kapcsolatban!

Kedvezményes szolgáltatásaink

Offline, online és a kettő ötvözete: itt vannak a hibrid rendezvények!

Rendezvényfotózás

Ingatlanfotózás

Portréfotózás

Tárgy-, ételfotózás

Kiemelt akciós ajánlataink:

Social Media fotózás

* A kedvezmény a következő Photon szolgáltatásokra nem vehető igénybe: Esküvői fotózás és videózás,  Fotós szerződésminták vásárlása, PhotonUp meetup jegyvásárlás, “Tűnj ki a tömegből profi portréval!” portréfotózás foglalás

A kedvezmény nem érvényes továbbá a nem budapesti fotózási vagy forgatási helyszín esetén felmerülő útiköltségre, valamint a fotózáson és videózáson felül felmerülő közvetített szolgáltatásokra (pl. sminkes, fodrász, modellek, szereplők, stb.)