Hatalmas mérföldkő a Photon életében: ez történt velünk 2021-ben

jan 4, 2022 | PhotON

Az elmúlt év egy pillanatig sem hagyott unatkozni minket, és számtalan izgalmas dolog történt a Photon háza táján. Szuper partnerek, jobbnál jobb projektek és egy jelentős befektetés – nézzük, mit hozott számunkra 2021!

Online rendezvények és üzleti portréfotózások

Van a melankolikus nosztalgia, és van az a visszatekintés, ami elégedettséggel tölt el és kizárólag inspirálni tud. Nem kérdés, hogy mi az utóbbit érezzük, ha visszagondolunk az elmúlt 12 hónap eseményeire. Bár szerettük volna, ha a COVID 2021-ben már nincs hatással a mindennapjainkra, ebben az évben sem hagytuk, hogy a vírushelyzet lenyomjon minket, és sikerült minden akadályt új, progresszív megoldásokkal megugrani.

Nálunk járt többek közt a Diverzum csapata, melyet nemcsak a profi portrékon, de egy interjúban is megörökítettünk.

2021-ben is nyitott szemmel jártunk, közreműködtünk ügyfeleink online rendezvényeinek lebonyolításában, és foglalkoztunk a hibrid eventekkel. A szükséges körültekintéssel, rendületlenül megtartottuk üzleti portréfotós eseményeinket is, melyek egész évben nagy népszerűségnek örvendtek. Nálunk járt többek közt a Diverzum csapata, melyet nemcsak a profi portrékon, de egy interjúban is megörökítettünk. És ha már üzleti portré: 2021-es büszkeségeink közé tartozik, hogy a Telenornak szervezett, 70 fős vezetői portréfotózást is sikeresen teljesítettük.

Új ügyfelek és projektek

Az elmúlt évben befutott hozzánk a Facebook első megrendelése, dolgoztunk a SZTAKI-val, és a digitális innovációs ügynökség, a Supercharge is megbízott minket. Szintén 2021-nek köszönhetjük a K&H Bankot és a Studio Modernát mint a Photon új ügyfeleit, és még számos gyümölcsöző együttműködést. Néhány emlékezetes projekt a teljesség igénye nélkül: reklámfotókat készítettünk Fördős Zével a Creaveg kampányához, melyekkel a Street Kitchen felületein és a Creaveg termékek csomagolásán is találkozhatsz.

23 országban futnak azok a reklámvideók és kampányfotók, melyeket a Walkmaxx cipőmárka új modelljeiről készítettünk a Studio Moderna felkérésére. Széles mosollyal gondolunk a Dental Pressre is, melynek több alkalommal is mi biztosítottuk a címlapfotóit. Novemberben több mint 100 fő részvételével szuper hangulatú investment party-t rendeztünk a partnereinknek és barátainknak, és 2021-ben is megtartottuk jótékonysági fotóaukciónkat, mellyel a Játékidő Alapítványt támogatjuk.

Kreatív bázis, korszerű platform és bővülő csapat

A pörgős hétköznapok hatékony munkavégzéséhez tökéletes, inspiráló helyszínt kaptunk: bekerültünk a Start it @K&H inkubátor programjába, és beköltöztünk a belváros szívében működő közösségi irodába. És nemcsak az offline bázisunk progresszív – az online felületünkön is több változást kiszúrhattak a felhasználóink. Az elmúlt évben ugyanis megkezdtük az online platformunk továbbfejlesztését, melyet a Frontira csapatával közösen indított felhasználói kutatásra alapoztunk. Kíváncsi vagy az eredményekre? Megosztottuk őket az idei Service Design Day-en – itt megnézheted a videót!

Nincs fejlődés bővülés nélkül: 2021-ben már több mint 100 fotós és videós szakemberrel dolgoztunk együtt, és több új tagot is köszönthettünk a Photon csapatában. Csatlakozott hozzánk Viktor, aki account managerként biztosítja ügyfeleink elégedettségét és a projektek gördülékeny lebonyolítását. Az adminisztrációs folyamatok őrangyala pedig Emese, aki egész évben óriási segítséget jelentett a Photonnak.

Csatlakozott hozzánk Viktor, aki account managerként biztosítja ügyfeleink elégedettségét és a projektek gördülékeny lebonyolítását.
Fotó: Draskovics Ádám

A legnagyobb level up: a Hiventures befektetése

Jöhet a hab a tortán? A legjobbat a végére hagytuk! Hálásak vagyunk minden fent sorolt fejleményért, melyeket megkoronáz 2021 legjelentősebb eseménye és a Photon történetének eddigi legnagyobb mérföldköve: megkaptuk az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures tőkealap-kezelő 180 millió forintos befektetését. A finanszírozással nemcsak hazai színtéren növekedhetünk, de a nemzetközi piacra lépést is előkészíthetjük.

Mi mást kívánhatnánk még az új esztendőre, mint amit megalapozott nekünk a mögöttünk álló év? Új kollégák, a Photon platform fejlesztése és nemzetközi kilátások… 2022, örülünk, hogy itt vagy – mi készen állunk! 😎

Share This