Milyen is egy üzleti portéfotózás a Photon szervezésében?

okt 6, 2021 | Ügyfélképző

Korábbi cikkeinkben már hoztunk 5 tuti érvet arra, hogy miért van szükséged egy jól kitöltött, profi LinkedIn profilra, írtunk arról is, hogyan kelthetsz a másodperc törtrésze alatt jó benyomást leendő munkáltatódban, üzleti partnereidben egy profi portréfotóval, illetve bemutattuk, hogyan készíthetsz otthon DIY portrét, amennyiben nem tudod igénybevenni fotós segítségét. Eddig azonban még nem meséltünk arról, hogy milyen is egy üzleti portréfotózás a Photon szervezésében.

2022. január 21-én már 15. alkalommal rendezzük meg nagy sikerű portréfotós napunkat, amin gyorsan, elérhető áron juthatnak új üzleti portréfotóhoz az érdeklődők. A képeket profi portréfotós készíti el műtermi körülmények között, jól megközelíthető és barátságos stúdióban, Budapest belvárosában. Büszkék vagyunk arra, hogy már mintegy 200 elégedett ügyfelünk önéletrajzában és LinkedIn profilján köszönnek vissza a fotóink.

DIY vagy profi portré?

Az aluljárókban található automata fotós kabinokban készülő igazolványképek kora lejárt, az okostelefonoknak köszönhetően a saját kezünkbe vettük a portrék készítését. A szelfik használata továbbra sem az üzleti selfbranding terepe, egy jobb mobil hátlapi kamerájával viszont jó minőségű portrékat készíthetünk. Miért fordulnánk akkor profi fotóshoz? A készülékek kameráinak technikai paraméterei csak az érem egyik oldalát jelentik. Jó fényviszonyok között – egy kis érzékkel – könnyedén készíthetünk jó képeket, azonban itt is hatványozottan igaz: nem a technika teszi a jó fotóst.

A minőségi portrékhoz szükség van látásmódra, valamint tapasztalatra, hogy a modell összhangba kerüljön a környezetével. “Az üzleti portréfotózás zökkenőmentesen és gyorsan zajlott annak ellenére, hogy egyáltalán nem vagyok járatos a portré pózolás művészetében. Kifejezetten türelmesek voltak velem és nagyon jó instrukciókat kaptam ahhoz, hogy jól sikerüljön a képem” – emelte ki Péter egy korábbi portrés napunk végén.

Fotósunk, Oláh Attila már sok hírességet fotózott pályafutása során, modelleket, zenészeket és színészeket egyaránt, tanácsaival segít kihozni belőled a maximumot. “A portréfotózásban szeretem, hogy csak az alanyra fókuszálhatok. A közös hullámhossz kialakítása a legizgalmasabb, ez a jó fotó titka” – véli Attila. “A legnagyobb szakmai sikereimnek magukat a képeimet tekintem, és azt, hogy az emberek elégedettek a munkámmal. Sok érdekes előadóval dolgozom heti szinten, akik bizalmat szavaznak nekem sok év után is.”

Chris Lawyer portréját Oláh Attila készítette
Chris Lawyer portréja

Forrás: Behance

 

Üzleti portréfotózás: hogyan kell elképzelni?

Miután megtaláltad a megfelelő időpontot és helyszínt a weboldalunkon, már csak a csomagot kell kiválasztanod. Szürke háttér előtti portrét már 8.770 Ft-ért rendelhetsz, de dönthetsz színes háttér mellett is, a színt ilyenkor Te válaszhatod ki a műteremben elérhető háttérszínek közül. A fotózás árát kényelmesen kifizetheted online PayPalon keresztül, vagy átutalással – ilyenkor előre elküldjük a számlát, ami tartalmazza az utalási adatokat is. Az összeg beérkezését követően munkatársunk egyezteti Veled – a megadott idősávon belül – az üzleti portréfotózás pontos időpontját.

A fotózás mindössze 10 percedet veszi igénybe, ami alatt több üzleti portréfotó készül rólad, amelyek közül Te választod ki (a csomagban foglalt mennyiségben) a kedvenceidet. A fotók megszerkesztve, retusálva kerülnek átadásra, az átadott képeket bárhol szabadon felhasználhatod.

Miért érdemes a Photon portréfotózását választani?

Az emberi kapcsolatteremtés során mindössze pár másodperc is elegendő ahhoz, hogy a másikban kialakuljon rólunk az első benyomás. Ez az önéletrajzod olvasásakor vagy a LinkedIn oldalad böngészésekor sincs másképp. Mivel a portréfotód az, amivel a szem először találkozik, ezért érdemes felvértezned magad egy profi üzleti portréfotóval.

A Photonnal nem kell órákra kibérelned egy fotóst és egy műtermet, a fizetés pedig egyszerű és biztonságos. A minőség számunkra alapérték, ezért választottuk portréfotós napunk helyszínéül az MM Stúdiót. A professzionális felszereltségű belvárosi stúdió könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel: a 2-es és 4-es metró Keleti pályaudvar megállójánál leszállva a Baross tér 1. szám alatt találtod a helyszínt. Autóval a legközelebb a Fiumei úti felüljáró alatt tudsz megállni. Az otthonos hangulatú stúdióban könnyű lesz ráhangolódni a fotózásra, mi pedig garantáltan oldjuk a hangulatot.

Gyere el következő portréfotós napunkra, mi pedig 10 perc alatt elkészítjük vadonatúj, profi portréfotódat! Foglald le az időpontodat még ma és frissítsd fel önéletrajzodat, LinkedIn profilodat!

Share This