Fördős Zé, a Creaveg és a Photon – Ebben a projektben muszáj volt kifőznünk valamit

aug 1, 2022 | Ügyfélképző

Bizonyára te is hallottad már a tanácsot, mely szerint érdemes minél jobban kitolnunk a határainkat, hogy az addiginál is profibbá válhassunk abban, amit csinálunk. Nos, nemrég a Photon is egy ilyen helyzetbe került, amikor a rengeteg esemény-, esküvő-, portréfotózás után lehetőséget kaptunk arra, hogy a Creavegnek fotózzunk. Egy olyan innovatív élelmiszeripari fejlesztés termékeit kellett bemutatnunk, melyek tökéletes megoldást kínálnak a hús helyettesítésére, mindezt ráadásul glutén, szója és tartósítószermentesen. 

A Creaveg termékeit nem csak önmagukban kellett lefotóznunk, a projekt során a márka arcával, Fördős Zével kellett együttműködnünk. Egy olyan gasztrobloggerrel, sztárséffel és televíziós arccal, akin már az első pillanatban látszott, hogy igazi profi. Ennek megfelelően Zé nagyon sok olyan trükköt mutatott nekünk, melyek ugyan elsőre egyszerűnek tűntek, segítségükkel azonban képeink még különlegesebbé váltak. Ilyen volt például, amikor felforrósított egy serpenyőt és egyszerűen belerakta a húsgolyókat, majd  vizet spriccelt rájuk. Ettől a serpenyőben hihetetlenül sok gőz keletkezett, amiről ugyan mi tudtuk, hogy az nem természetes, de a képeken mégis nagyon jól mutatott.

S hogy a projektből összességében mit tanult a Photon? Hogy egy igazi híresség jelenléte sem szabhat gátat a profizmusnak. Hiszen túl a 600. ügyfelünk megbízásán már elég tapasztaltak vagyunk ahhoz, hogy ne jöjjünk zavarba egy ilyen helyzetben sem. Igyekszünk minden projektünk során a maximumot kihozni magunkból, mert számunkra minden megbízás egyenlő mértékben fontos.

Share This