Esküvői videó, babafotózás? Keresd fel a platformunkat!

júl 1, 2019 | Újdonságok

Esküvői videó, babafotózás? Keresd fel a platformunkat még ma!

Legyen szó bármilyen fotós vagy videós munkáról, rajtunk keresztül könnyedén ki tudod választani a legmegfelelőbb csapattagunkat a feladatra, ebben nagy segítségünkre van platformunk. Esküvői videó vagy babafotózás?  Fotóst rendelni egyszerűbb, mint gondolnád! Megmutatjuk:

Add meg a tervezett fotózás típusát!

Legelső lépésként ki kell választanod azt, hogy milyen típusú munkára keresel embert. Esküvői videó esetében teljesen más felszerelésre van szüksége a fotósnak, mint például babafotózás alatt. A fotósok egyedi stílusokhoz és egyéniségükhöz alkalmazkodva találják meg számukra azt az irányzatot, amiben a legjobban ki tudnak teljesedni. Ha nem egyértelmű, hogy milyen típusba sorolható a munka, a [email protected] címen bármikor elérsz minket! 🙂

Platformon lévő választható fotózás/videózás típusok, pl. esküvői videó

Add meg a munka várható időtartamát!

Miután kiválasztottad a típust, meg kell adnod a munka tervezett időtartamát. A babafotózás, csoport/család, esküvői videó és fotó, illetve egyéb videó esetében ez annyira specifikus, hogy minden alkalomkor szükség van egy beszélgetésre, amiben kiderülnek a pontos igények. Ha nem vagy biztos, hogy mennyi időre lesz szükség, abban az esetben is bátran írj nekünk a [email protected] e-mail címre!

Válassz csomagajánlatunk közül!

Három csomagajánlatunk közül válaszd ki azt, amelyik az igényednek a legjobban megfelelő. Különbség az elkészült képek mennyiségében és az átadási határidőben van. A munka minősége mindig állandó!

További részletek

Ezután meg kell adnod a fotózás időpontját, helyszínét és egy rövid leírást arról, hogy mire számíthat a fotósunk. Esküvői videó esetében például a helyszínek mellett az útvonalat, az esemény létszámát, és az este fontosabb momentumait mindenképp érdemes megemlíteni. Ennél a résznél bármit nyugodtan leírhatsz, ami eszedbe jut! Az sose baj, ha több információnk van a kelleténél. 😊

Utolsó lépés

Adj egy címet a projektnek és ha az összegzésnél mindent rendben találsz, küldd el nekünk az ajánlatod! Ezután nincs más dolgod csak hátradőlni! Mi a beérkezett információk alapján bemutatjuk az általunk gondolt három csapattagunkat. Te a portfólió és stílus alapján ki tudod választani a számodra legszimpatikusabb közülük.

Ha ez sikerült, már csak meg kell rendelned a munkát. A bankkártyás fizetésnél az összeget egészen a munka teljesítéséig zároljuk.

Miután ez is megtörtént, vegyétek fel a kapcsolatot a kiválasztott csapattagunkkal, hogy megbeszéljétek a további részleteket! Az elkészült anyag átadását követően, mindkét félnek igazolnia kell a teljesítést. A munka díja csak ezt követően kerül kifizetésre.

Photon előfizetési rendszer, választható csomagok

Mit csinálj, ha valamit nem találsz a platformon?

Írj nekünk a [email protected] e-mail címre, és mi 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot!

Mit vállalunk a platformon kívül?

Próbáld ki az előfizetési rendszerünket! Hosszú távú együttműködés esetében kedvezőbb áron juthatsz hozzá a szolgáltatásainkhoz! Rendszeresen olyan komplex munkákra van szükséged, mint például egy esküvői videó? Válassz 3 előfizetői csomagunk közül, és külön accountot biztosítunk számodra!

Share This