Esküvői fotózás, videózás

Gyönyörű képekben örökítjük meg a nagy napotok legfontosabb pillanatait. Válogass profi esküvői fotós és videós szakembereink közül!  

Megörökített esküvő

Esküvői fotós

Esküvői videós

Válogatás fotósaink esküvői referenciáiból

Az elmúlt években országszerte többszáz esküvőt örökítettünk meg varázslatos képekben. Galériánkból megtudhatod, mire számíthatsz, ha a Photon fotósait választod.

Miért válaszd a Photont?

Stílus és minőség

Lágy világítás, minimalizmus, vagy hollywoodi csillogás? Válaszd ki az ízlésedhez legjobban passzoló fotósunkat, a minőség garantált.

Egyszerű és gyors

Néhány kattintás és 24 órán belül elküldjük az elérhető szakembereink portfólióit, elérhetőségeit – akár röviddel az esküvő előtt is.

Fotó és videó egy helyről

Szeretnétek videón is megörökíteni az esküvő legjobb pillanatait? Van rá ötletünk! Válogass kedvedre esküvői videósaink közül is!

Hogyan működik?

Elérhető, profi esküvői fotóst, videóst találni és választani még soha nem volt ennyire egyszerű. Keressetek minket bátran akkor is, ha már nagyon közel van a nagy nap!

Mutatjuk a lépéseket!

l

Küldd el érdeklődésed!

Töltsd ki űrlapunkat és add meg a legfontosabb információkat az esküvőtökkel kapcsolatban!

Mutatjuk az elérhető szakembereinket.

Összegyűjtjük a megadott időpontban szabad fotósaink, videósaink portfólióit és elérhetőségeikkel együtt elküldjük a megadott címedre.

Kérj ajánlatot!

Megvannak a legszimpatikusabb fotósok, videósok? Vedd fel velük a kapcsolatot és kérj ajánlatot!

Jöhet a megállapodás!

Ha megvan közöttetek a kémia, tetszenek a referenciák és az árajánlat is stimmel, már csak a szerződést kell aláírnotok, hogy létrejöjjön a megrendelés.

Esküvőre fel!

A fotósotok, videósotok ott lesz a megadott időpontban és helyszínen, hogy megörökítse a nagy napotok legszebb pillanatait.

A kész képeket, videót határidőre megkapjátok.

A megrendelt, szerkesztett képeket, videót szakembereink a megállapodásban meghatározottak alapján, határidőre adják át.

Küldd el érdeklődésed!

Az űrlap kitöltését követően, munkanapokon 24 órán belül jelentkezünk az esküvőtök időpontjában még szabad fotós és videós szakembereink referencia munkáival, illetve elérhetőségeivel.

Név*
Milyen szolgáltatásra van szükségetek?*
Az esküvő helyszíne:*
YYYY slash MM slash DD
Mikor kezdjünk?
:
Meddig számítanátok ránk?
:
ÁSZF és adatkezelés*