Erősen indult az év: Volom Sári és a Photon a Highlights of Hungary jelöltjei közt

febr 8, 2022 | PhotON

Ahogy legutóbbi visszatekintésünkben is beszámoltunk róla, 2021 eseménydús, pörgős és gyümölcsöző év volt a Photon számára. Még csak alig vette kezdetét a februári hónap, de máris újabb jóhírrel szolgálhatunk: alapítónk, Volom Sári és a Photon bekerült a 2021-es Highlights of Hungary díj jelöltjei közé!

Volom Sári és a Photon bekerült a 2021-es Highlights of Hungary díj jelöltjei közé!

A Highlights of Hungary immáron hetedik éve díjazza és népszerűsíti a Magyarország kreatív teljesítményei mögött álló újító, értékteremtő szereplőket. A jelöltek listáját a Highlights mentorai állítják össze, a díjazás pedig a közönség és a mentorok szavazatai alapján történik. A Highlights of Hungary első helyezettje és a Nagyköveti díj győztese 2-2 millió forintos jutalomban részesül.

Trunk Tamás és a Highlights of Hungary jelölés

Volom Sárit és a Photont Trunk Tamás HOH nagykövet jelölte a díjra. „A startup célja a fotózás UBER-évé válni, és fontos fenntarthatósági cél, hogy fotósokat munkához juttasson. Forbes >>30 under 30<< listázott, különleges (egy fiatal hölgy által alapított) magyar startup. 2021-ben kapott egy olyan 180 milliós befektetést, amivel a külföldi terjeszkedés megindul. Jelölésem oka a női vállalkozások és női teljesítmények támogatása.” – olvasható a nagyköveti ajánlás a Highlights felületén. Külön öröm számunkra, hogy Trunk Tamás jelöltjei vagyunk, aki a hazai kreatív szcéna legfiatalabb és leglendületesebb generációját képviseli.

Ha nem tudod pontosan, hogyan indult a Photon, íme a történetünk dióhéjban! A platform ötlete Sári fejéből pattant ki az érettségije évében. Szabadúszó fotósként alapítónkat erősen foglalkoztatták azok a problémák, melyek a fotós-videós és az ügyfél oldalán felmerülhetnek egy produkció kapcsán. Ezért olyan megoldást keresett, ami mindkét fél számára gördülékenyebbé teszi és leegyszerűsíti a hatékony együttműködést. Így született a Photon, Sári pedig ma a legfiatalabb női ügyvezető, aki ekkora befektetést kapott a Hiventures tőkealap-kezelőtől.

„Rendkívül fontosnak tartom, hogy a munkánk során megszerzett tudással támogassuk az otthonunk fejlődését. Egy vállalkozás, egy nonprofit szervezet, vagy éppen egy innovátor rengeteget adhat vissza a környezetének. A Highlights of Hungary összes jelöltje és nagykövete ezt a felfogást képviseli, ezért különösen nagy öröm és megtiszteltetés, hogy a Photonnal ehhez a közösséghez tartozhatunk” – mesélte a jelölésről a startupunk alapítója, Volom Sári.

Szavazz ránk!

Ha Te is úgy gondolod, hogy a történetünk megérdemel egy szavazatot, és támogatnád a CEO-nkat valamint a fotósok Uberét, add le a szavazatod február 17-én 18:00-ig Volom Sárira és a Photonra a Highlights of Hungary felületén! Mutatjuk is, hogyan!

A díjátadót február 24-én rendezik meg a járványügyi helyzetre való tekintettel online – szóval légy bárhol is a világban, az eseményt Te is élőben követheted.

Share This