Elindult platformunk online fizetést biztosító verziója

jún 13, 2019 | PhotON

A Photon elindította online platformjának legfrissebb verzióját, amely tehetséges fotósokat kapcsol össze potenciális ügyfelekkel. A weboldal segítségével a megrendelők gyorsan és egyszerűen, mindössze néhány kattintással megkereshetik a számukra legmegfelelőbb fotós és videós szakembert, legyen szó éppen rendezvény-, tárgy- és étel-, enteriőr vagy akár portréfotózásról. Az online ügynökség megújult felületén a fotós villámgyors kiválasztástól kezdve – a kényelmes bankkártyás fizetésen át – a projekt lezárásáig a teljes munkafolyamat végigkövethető.

A tökéletes fotós felkutatása – aki árban és stílusban is passzol az elképzeléseinkhez – sok esetben rendkívül időigényes feladatnak bizonyul. A legtöbb fotós weboldaláról általában hiányoznak a megrendelők számára gyakran legfontosabb információk, például az árak vagy hogy milyen időpontokban szabad az adott szakember.

Photon nyitóképernyője mobiltelefonra optimalizált verzióban

A Photon tehetséges fotósokat és videósokat kapcsol össze potenciális ügyfelekkel. A budapesti B2B fotó- és videópiacot célzó szolgáltatás a folyamatos építkezést követően immáron teljeskörűen elérhető a cég weboldalán. “A Photon egy online platform, mely segít megtalálni a hozzánk legjobban passzoló fotóst, azaz hívhatnánk akár a fotósok Uberének is. Az oldalon néhány kattintással ki tudjuk választani, hogy milyen fotózásra és milyen időpontra keresünk szakembert, profi fotós közösségünk tagjai ezt követően tudnak jelentkezni a létrehozott projektre” – mondta a Photon alapítója és ügyvezetője, Volom Sári. “Számunkra a legfontosabb szempont, hogy a megrendelőink a lehető legjobb minőségű szolgáltatást kapják és a munka lezárását követően elégedetten és boldogan hagyják el a platformunkat. Ezért minden fotós, aki jelentkezik hozzánk, egy többkörös, szigorú és rendkívül precíz felvételi folyamaton megy keresztül.”

Hogyan működik a Photon?

Fotóst vagy videóst rendelni soha nem volt még ilyen egyszerű. A felhasználó az automatizált folyamat első lépéseként kiválasztja, milyen típusú munkára keres szakembert és megadja a tervezett munka időtartamát is. Rendezvény-, étel- vagy tárgy-, enteriőr, portré-, illetve csoportfotózás esetén ezt követően nincs is több teendője, mint a három felajánlott csomagajánlatból (minimum, optimum és premium) kiválasztani a számára legmegfelelőbbet. A csomagajánlatok az elkészült képek száma és a leadási határidő függvényében különböznek egymástól.

“Az árakat hosszas piackutatás után határoztuk meg és természetesen kikértük a fotósaink véleményét is. Ezért úgy gondoljuk, hogy a megrendelőinket a megrendelési folyamat közben nem érheti meglepetésként, amikor találkoznak az árainkkal, ugyanis azok teljes mértékben a piaci normákat követik” – mesélte Volom Sári.

Próbáld ki a Photon oldalát és rendelj fotóst még ma!

A folyamat következő lépéseként megadhatjuk a fotózás helyszínét, időpontját, majd pár kattintással létre is hoztuk a projektet. A rendszer a megadott információk és a korábbi munkáik alapján értesíti azokat a Photon fotósokat, akik a legjobban passzolnak a feladathoz, így csak azok jelentkezhetnek a projektre, akik a leginkább értenek a fotózás típusához. A megrendelő az első három jelentkező fotós közül – a személyes profil, portfólió és korábbi értékelések alapján – választhatja ki a hozzá stílusban legközelebb álló szakembert. Ezzel létrejön a megrendelés, a munka díját pedig kényelmesen, biztonságos online bankkártyás fizetéssel egyenlítheti ki az ügyfél. A fotózás díja ekkor még csak zárolásra kerül, a végleges kifizetés csak a teljesítés mindkét oldali igazolását és egymás kölcsönös értékelését követően, a projekt lezárása után történik meg.

Videós és kevésbé sztenderdizálható fotós munkák

A Photon automatizált online szolgáltatása elsősorban a B2B fotópiacot célozza, mivel a vállalkozásoknak gyakrabban van szükségük profi fotósok munkájára mint a privát ügyfeleknek. Ez nem zárja ki azonban, hogy magánszemélyek is használják a weboldalt. Az online ügynökség kevésbé sztenderdizálható fotózástípusok lebonyolítását, illetve videók gyártását is vállalja. Az emailes kapcsolatfelvételt követően a megrendelő ilyenkor személyes konzultációt és igényfelmérést követően választhatja a stílusához legjobban passzoló csapattagot, legyen szó esküvői fotózásról vagy videózásról, vagy éppen céges image videóról.

Havidíjas Photon szolgáltatás

A Photon különleges havidíjas szolgáltatást kínál visszatérő céges ügyfelei és gyakori megrendelői számára: a rendszer keretében havonta megújuló vizuális tartalmakhoz (fotókhoz és különböző hosszúságú videós anyagokhoz) juthatnak a céges előfizetők, amelyeket felhasználhatnak a céges kommunikációban, legyen szó Facebook vagy Instagram oldalról, weboldalról vagy éppen hírlevelekről. A hosszútávú együttműködés további előnye, hogy az ügynökség külön accountot biztosít a megrendelők számára, ami tovább csökkenti az adminisztrációval töltött időt.

Share This