BlijWerken/Happy2Work brandfotózás: az érzékek csalódása

aug 5, 2022 | Ügyfélképző

“A fotózás a megrendelő otthonában zajlott, egy viszonylag kis méretű lakásban. Mind a méretek, mind a külső fényviszonyok kihívást jelentettek a fotózás során, ezért a munka javát az előkészületek, valamint a világítás tökéletesítése tette ki”

– írta le röviden a BlijWerken/Happy2Worknek végzett fotózás körülményeit Draskovics Ádám. A hazai médiában elég otthonosan mozgó, illetve több nagyvállalatot is a partnerei között tudó fotósnak munkája során törekednie kellett arra, hogy a képeken a lakás privát jellege minél inkább eltűnjön a professzionális hatás elérése érdekében. Ebben szerencsére a segítségére volt néhány bútordarab (pl. asztal, kanapé), valamint az is, hogy a szoba, ahol a fotózás zajlott, világos színű volt, így a tér kicsit nagyobbnak tűnik az elkészült képeken. Draskovics Ádám a munka kapcsán kiemelte még az ügyféllel való kommunikáció és a koncepció kidolgozásának gördülékenységét.

“Hiszen végig rugalmasan álltak minden kérésemhez, és ez nagyban megkönnyítette a közös munkát”

– mondta.

Hasonlóan jó élményekről számolt be a fotózás kapcsán Heintz Bernadett és Magyar Bea is. A fotózást megrendelő BlijWerken/Happy2Work karriertanácsadó cég vezetői első körben dicsérték a Photon hozzáállását a projekthez, szerintük már az első pillanattól kezdve látszott, hogy olyan emberek dolgoznak ennél a cégnél, akik szeretik a munkájukat és ők ezt nagyon fontosnak tartják. Karrier tanácsadóként ugyanis pontosan tisztában vannak azzal, hogy egy e-mailre adott válasz minősége mennyit számít, vagy az, ahogyan valaki felveszi a telefont. A Photon esetében ezekkel nem volt gond, az ügyvezetőtől kezdve a fotóson át egészen az ügyintézőig mindenki profin állt hozzá a rábízott feladathoz.

“Kedvesen és jókedvvel segítettek nekünk a készülő weboldalunkhoz szükséges profilképek és illusztrációs életképek elkészítésében”

– jelentette ki Heintz Bernadett és Magyar Bea. A fotózás kapcsán kiemelték Draskovics Ádám hozzáállását is, azt hogy a szakember milyen kedvesen instruálta őket a fotózás közben, s hogy végig nyugodt maradt. Összességében tehát a karriertanácsadó cég vezetői nagyon jól érezték magukat a közös munka során.

Share This