5+1 olcsó karácsonyi ajándékötlet a Photon csapatától

dec 13, 2022 | Ügyfélképző

ha te is az utolsó pillanatra hagytad a karácsonyi vásárlást

Bár tavaly megfogadtad, hogy idén már ősszel elintézed az ajándékokat, még mindig nem vettél semmit, pedig vészesen közeledik a Reszkessetek betörők a TV-ben. Nincs más hátra, szembe kell néznünk a következményekkel és Mariah Carey-vel, és a legközelebbi bevásárlóközpont felé venni az irányt. Szerencsére itt van 5+1 olcsó, 5.000 forint alatti, karácsonyi ajándékötlet a Photon jóvoltából, hogy minél kevesebb időt kelljen eltölteni a túlcsicsázott műanyag karácsonyfák között, és még maradjon pénzed a rezsiszámlára is!

1. Kézmelegítő – Sári ajánlásával, aki a Photon alapítója, és túl vékonynak tartja a kesztyűket

olcsó karácsonyi ajándékötlet 1
A Tchibot már nem csak a kávéért szeretjük: a kézmelegítőt megtalálod a webshopjukban

Biztos ismersz olyat, aki a szaunában is pulcsit visel, és néha nem tudod, hogy a kezét fogtad-e meg, vagy egy közeli jégcsapot. Számukra ideális a könnyen zsebre dugható kézmelegítő, ami felmelegít a téli séták során. Kívül kellemes puha tapintása és a szép design biztosan örömet hoz majd a hideg mindennapokban. A termék belsejét forró vízben áztatva tudjuk „feltölteni”, majd egy gombnyomásra bármikor felmelegíteni. Egyszerre két darabot is kapunk, ami lehetővé teszi, hogy folyamatosan melegen tartsuk magunkat, hiszen ha az egyiket éppen otthon töltjük, a másik melegítheti a zsebünket.

2. Vezeték nélküli fülhallgató Gábortól, aki a technikáért felel, és zenével könnyebben megy neki a munka

olcsó karácsonyi ajándékötlet 2
Könnyen elérhető az Alza webshopjából

Inkább hallgatnál jó zenét egy olcsóbb fülhallgatón, mint rossz zenét egy drágán? Ha az airpods, és a 100.000 forintos árcímke nem a te világod, és edzéshez, kerti munkához, vagy Mariah Carey elnyomásához keresel valamit, a QCY vezeték nélküli fülhallgatóját neked tervezték. Nem meglepő módon ugyanazokat a zenéket tudja lejátszani mint a bármelyik másik fülhallgató, közel 20 órás akkumulátor üzemideje van, és nem fogod elszakítani a kábeleit sem. Csak vigyázz, hogy a dobozban tárold, mert könnyen elvesznek!

3. Illatgyertya válogatás Vivi kedvence, aki az ügyfelekkel tartja a kapcsolatot, és kedvence a Bodza és Bourbon gyertya

olcsó karácsonyi ajándékötlet 3
a 33 illat közül biztosan megtalálod a neked megfelelőt itt

Ha otthonosabbá tennéd a nappalit az ünnepek alatt, az illatgyertya a legegyszerűbb és költséghatékony megoldás (ha a kitakarítást nem számoljuk). A minőségi illatgyertyák gyorsan belengik a szobát, és kellemes aromát nyújtanak. Az illatokban csak a képzelet szab határt, a hagyományos virágoktól kezdve az olyan szokatlan illatokig, mint a lent is látható Bodza és Bourbon. Párosítsd az illatot a szeretted személyiségéhez a tuti sikerért! 

4. GPS nyomkövető kulcstartóra Atitól, aki a Photon első fotósa, és legutóbb az esernyőjét hagyta a metrón

A fesztiválozós barátaid legjobb barátját megtalálod szintén az Emag webshopban

Ha te is kerested már napokig a pénztárcád, miközben csak a kanapé közé csúszott, vagy hagytad a kulcscsomód az edények közt a kisfiókban, átérzed a kis kütyü szükségességét. Nem csak a felesleges pánikot spórolod meg valaki életéből, de egy lakatos kiszállási díjának töredékéért megkapod a nyomkövetőt. Kis méretének köszönhetően nem zavaró a kulcscsomóra csatolva, vagy pénztárcába rejtve, és a telefonunkon mindig nyomon követhetjük az értékeinket. 

5. Ajándékozz élményt! Dani ötlete, aki a Photon legújabb tagja, és a csapat házon belüli programajánlója

olcsó karácsonyi ajándékötlet 5
Neon fények és minigolf, kell ennél több?

Egy élménynek kétszer örül az ember: amikor megkapja, és amikor felhasználja. Ez teszi az élményt az egyik leg költséghatékonyabb ajándékká. Az olyan oldalakon, mint az élménypláza kedvedre válogathatsz, és személyre szabhatod az ajándékot attól függően, hogy kit szeretnél megajándékozni: borkóstolást a párodnak, gokartozást a testvérednek, vagy túlélőtúrát az anyósnak. A mi kedvencünk a Neon 3D minigolf amit kortól függetlenül ajándékozhatsz, és személyes tapasztalatból tudjuk állítani, hogy szuper élmény.

+1 Ajándékozz fotózást! Mindanyiunk, azaz a Photon család ajánlásával

Ha tényleg valami szokatlant, de hasznosat szeretnél, használd ki a Photon karácsonyi akcióját, és lepd meg a szeretted egy személyre szabott fotózással. Egy professzionális kép az önéletrajzban nagyobb jelentőséggel bír mint gondolnánk, és a jó oldalunk mutatása nem csak álláskereséskor hasznos, de a szakmai környezetben lépten nyomon szükség van egy jó képre. 

Ha pedig éppen nem a linkedin profilodat frissítenéd, egy családi fotó be tudja aranyozni a nagyszülők mindennapjait, és örök emléket jelent. 

Ehhez nincs más dolgod, mint ellátogatni a Photon oldalára, és megrendelni az ajándékutalványt. 

Share This