2021 legmenőbb karácsonyi meglepetése: ajándékozz profi portréfotózást!

dec 10, 2021 | Újdonságok

Az év vége alkalmából kisütöttünk valami olyat, ami szinte bárkinek tökéletes meglepetés lehet: főszerepben egy ajándékkupon és a Photon profi portréfotózása. Ha valami igazán egyedit adnál idén, még nem késő lecsapni rá!

Amikor azon gondolkodtunk, mivel rukkolhatnánk elő karácsonyra, nem volt kérdés, hogy a Photon üzleti portréfotós napjain alapuljon az ötlet. Ezek az események ugyanis olyan nagy sikerrel futottak az év során, hogy úgy éreztük, ajándékként is örömmel fogadnátok őket. Így született meg a kupon, melyet a Photon portréfotós eseményére lehet beváltani 2022. január 21-én, február 11-én vagy február 25-én az MM Studióban. Kivételes élmény, szuper praktikus ajándék és egyben felelős választás – elmondjuk, miért érdemes professzionális portréfotózást ajándékoznod idén karácsonyra! A kuponra vonatkozó ajánlatot itt találod.

Ajándékozd idén Karácsonyra a Photon ajándékutalványát, melyet a portréfotós eseményeinkre lehet beváltani 2022. január 21-én, február 11-én vagy február 25-én az MM Studióban.

Profi portréfotózás = Egyedi élmény

Ha szeretnél valakinek olyasmivel kedveskedni, amit biztosan nem kaphat mástól, a fotózás befutó ötlet! Nemcsak azért, mert ritka és kivételes meglepetés, hanem azért is, mert olyan élményt jelent, amivel nem veheti fel a versenyt egy sokadig bögre, egy doboz bonbon vagy a szokásos karácsonyi slágerajándékok.

Kellemeset a hasznossal!

Egy profi portré több helyzetben is jól jöhet. Ha például olyasvalakit lepnél meg, akire like-ok formájában is ráfér egy kis önbizalomlöket, jelenthet egy új, sikeres profilképet a közösségi médiában. A privát felhasználás mellett ott a szakmai önreprezentáció is. Legyen szó pályakezdőről, tapasztalt seniorról vagy pályamódosítóról, egy előnyös, profi portré komoly upgrade lehet az önéletrajzban, a LinkedInen vagy a weboldalon, és segítheti a szakmai előrelépést. Hogy miért célszerű professzionális portrét használni a CV-ben? Kattints ide, kifejtjük!

Életre szóló emlék

A fotó örökre megmarad. Nemcsak az adott pillanatban és élethelyzetben lehet hasznos eszköz, de idővel egyre értékesebb emlékké válik. Gondolj bele: a te ajándékod lehet az a portréfotózás, melynek gyümölcsét a fotóalany unokái nézegethetik évtizedek múlva… És persze maga a fotózás is jelenthet olyan élményt, amire a résztvevő mindig szívesen emlékszik vissza.

Csomagolásmentes és fenntartható

Végre egy ajándék, aminek nem kell bajlódni a csomagolásával, és az ökológiai lábnyomodat sem mélyíti! Nem járul hozzá semmilyen értelmetlen felhalmozáshoz, és nem lesz egy ezredik, jelentéktelen kacat a sosem használt ajándékok fiókjában… Ehelyett izgalmas élmény, valós eszmei értéke van, és komolyan segítheti az ajándékozott érvényesülését, önbizalmát. Csapj le rá, amíg nem késő!

Kivételes élmény, szuper praktikus ajándék és egyben felelős választás – elmondjuk, miért érdemes professzionális portréfotózást ajándékoznod idén karácsonyra!

Kíváncsi vagy, hogy zajlik egy portréfotózás a Photonnal? Olvasd el blogbejegyzésünket! Ha inkább ügyfeleink tapasztalata érdekel, neked szól ez az interjú, amit a Diverzum csapatával készítettünk a portréfotózás apropóján.

Share This