2019 a Photon szemszögéből

dec 23, 2019 | PhotON

Viszlát 2019. Ilyenkor mindig megáll az ember egy pillanatra, végiggondolja az elmúlt évet, és reményekkel teli elképzeli a következőt. Végtelenül unalmas közhely, de mégis úgy telt el az év, mintha egy szemvillanás lett volna. Aztán jobban belegondolunk és eszünkbe jut az a sok emlék, amit a Photon-nal éltünk át. Tekintsük át sorban, mik is voltak ezek.

Rögtön a 2019-es év elején befejeztük a Design Terminál 3 hónapos mentorációs programját, innen is köszönjük még egyszer a hasznos tudás anyagot, amit ott gyűjtöttünk!

Teltek a hetek, majd eljött az április, és a Photon második szülinapja! Családias hangulatban ünnepeltük meg a hozzánk legközelebb álló emberekkel. Kijelenthetjük, hogy az olyan alkalmak egyike volt, amiért érdemes csinálni a munkánkat nap, mint nap.

Ismét egy ugrás az időben.

Nyáron egy mérföldkőhöz érkeztünk, elkészült a weboldalunk, ahol már automatizáltan lehet fotózást rendelni tőlünk. Több, mint egy éves álmodozás után valósággá vált számunkra, és az örömtől madarat lehetett volna fogatni velünk… Ennek alkalmából csináltunk is egy bulit, ahol az általatok összegyűjtött adományokból 454 fát ültetett el a One Tree Planted alapítvány. Szuper érzés volt.

Időközben pedig otthonra találtunk! Azóta a HubHub-ban telnek mindennapjaink, itt mindig megtalálsz minket. Sűrű időszakunk volt, amit mi sem bizonyít jobban, hogy mindezek mellett elindult a Photon blogja is, így aki az ünnepek alatt nem tud mit kezdeni az idejével, ajánljuk figyelmébe. 😀

Hamar elrohant a nyár is, lezárásként pedig elmentünk a csapattal kikapcsolódni 3 napra, ami igazán aktív pihenésre sikeredett, ránk fért.

Újult erővel vágtunk bele az őszbe, ami szintén mozgalmasra sikeredett.

Tartottunk egy workshopot, ahol ügyvédünk, Dr. Tanács Ferenc József előadásában merülhettünk el a jog világában, és látta el hasznos tanácsokkal az ott lévő fotósokat a vállalkozásuk működtetése érdekében.

Meglátogattuk a Design terminál mentor programjának a megnyitóját, ahol már alumniként vettünk részt.

Az őszi időszak végéhez közeledve a Photon csapattagoknak szervezett meetupunkon Nagy Gábor tartott előadást élményeiről és tapasztalatairól, ami adott egy plusz lendületet az év végi hajrára, így még ebben az évszakban megtartottuk nagy sikerű portréfotós napunkat, ahol azt vállaltuk, hogy 10 perc alatt elkészítjük profi üzleti portréját minden jelentkezőnek. Végeredményben 25 képet adhattunk át, a végeredménnyel pedig minden résztvevőnk elégedett volt. 🙂

Jövőre megismételjük, így ha lemaradtál róla, most lesz lehetőséged bepótolni.

Az utolsó nagy eseményként az évben a karácsonyi bulinkat említeném meg, aminek a Bereg adott helyszínt. Megható volt, hogy sokan eljöttetek és együtt búcsúztathattuk az évet. Minden évben kiosztjuk a Photon “Év fotósa” díjat, amit idén Draskovics Ádám érdemelt ki. A Photon “Év ügyfele” díjat pedig a Startup Campus vehette át, megérdemelten.

És persze ez idő alatt rengeteg emberrel találkoztunk, rengeteg új barátunk lett.

Az évben több, mint 170 sikeres projektünk volt, és év végére több, mint 80 fotós és videós csapattagot tudhatunk a rendszerünkben.

Szeretnénk megköszönni új ügyfeleinknek a bizalmat, mint például a teljesség igénye nélkül az OTP, Vodafone, Prezi, Startup Campus. Reméljük jövőre még több céget köszönthetünk ügyfelünkként 🙂

Köszönjük a sajtó munkatársainak azokat az interjúkat és megosztásokat, amik segítettek minket előre jutni a céljaink elérése érdekében. Mi is jobban összecsiszolódtunk. Az év hátralévő részét a pihenésnek szenteljük, hogy jövőre újult energiával és lendülettel vágjunk bele a munkába.

Végül, de nem utolsó sorban egy hatalmas köszönet Takács Zoli mentorunknak. Zoli már olyan cégeknél bizonyította szakértelmét, mint a Telenor és a Huawei. Megtiszteltetés, hogy
tapasztalatával és éles látásával terelget minket a helyes úton!

Kellemes ünnepeket kívánunk!!

A Photon csapata

Share This